AMELİYAT SÜRECİNİZ

adim-1

Kliniğimiz İstanbul Nişantaşı semtinde. ameliyat öncesi yüz yüze görüşmek isterseniz bize randevu için ulaşınız. ameliyatınıza karar verdiniz şehir dışından geliyorsanız zamanınız kısıtlıysa telefon, WhatsApp üzerinden Koray hocamızla görüşebilirsiniz. Ameliyat gününüz belirlendikten sonra diyetisyenimiz Efe Bey size sözlü ya da yazılı olarak ameliyat öncesi diyetiniz hakkında bilgi verecek. Bu diyet ile karaciğeriniz küçülecek ve ameliyatınız daha konforlu geçecek. Ameliyat öncesi kullandığınız ilaçları bizlerle paylaşınız ve hangilerinin bırakılacağını belirleyelim.

adim-2

Ameliyat günü size aksi söylenmedikçe lütfen hastaneye saat 08:00'da aç karnına geliniz. Hastanede Samet Bey sizi karşılayacak ve ameliyat öncesi testlerinizde size eşlik edecek. Bu testler yaklaşık 2 saat sürer. Test sonuçlarını beklerken hastanedeki odanıza yerleşeceksiniz. Ameliyatınızdan yaklaşık 30 dk önce Koray hocamız gelip sizi odanızda ziyaret edecek. Ameliyat öncesi sakinleştirici bir ilaç verilerek yatağınızla ameliyathaneye indirileceksiniz. Ameliyatınız genel anestezi ile yapılacak, yani bir saat süren ameliyatınız, size 1 saniye gibi gelecek. Ameliyat sonrası uyanma odasında 30 dk kalcaksınız. Odanıza geçtiğinizde varsa ağrı ve bulantınız için hemşire size ağrı kesici ve bulantı giderici verecek. vücudunuzda dren sonda olmayacak. odaya geldikten 2 saat sonra kendiniz kalkarak yürüryebileceksiniz. hastanede 1 refakatçi sizinle kalabilir. Yalnız başınıza da kalmanızda bir sakınca yok. Ameliyatınızın ertesi sabahı röntgene inecek ve mide filminiz çekilecek. Burada size vişne suyu ile karıştırılan bir ile içirilecek. Skopi sonrası su ve elma suyu içmeye başlayacaksınız. 2 ya da 3 gece hastanede kaldıktan sonra taburcu olduğunuzda araba kullanabilir ya da uçakla seyahat edebilirsiniz.

adim-3

Evinize geçtiğinizde hem diyetisyenimiz hem de hemşiremiz neler yapacağınız konusunda size destek olmaya devam edecek. Günlük yaşantınıza dönebileceksiniz. Kapalı ameliyat tekniği sayesinde ağır kaldırma ve günlük hareketlerde hiç bir sakınca olmayacak. Ameliyat sonrası duş konusu hastanede başlar sadece eve çıktığınız ilk 5 gün dikişlerinizi duş esnasında su geçirmez bandajlar ile kapatmalısınız. Dikişleriniz gizlidir ve almaya gerek kalmaz. Size tarif edilen ilaçlarınızı evde kullanmaya başlayacaksınız. Beslenme konusu diyetisyeniniz tarafından hastanede size anlatılmış olacak, 15. günde tekrar diyetisyenimizle yüz yüze görüşecek ve ölçümleriniz yapılacak. Şehir dışındakiler için online görüşme sağlanacak. Zayıflama süreciniz boyunca aylık olarak kontrollere gelebilirsiniz. 3 ayda bir kan tahlillerinizi yaptırıp bize göndereceksiniz.

17 YILLIK

DENEYİM

Size Yardıma Hazırız
Fiyat Teklifi Al

Ne Aramıştınız?